Krabi-Kuala Lumpur
In mijn vorige blog wel gemeld dat we met de bus naar Kuala Lumpur zouden gaan maar dit bleek een rit te zijn van 23 uur. Alle vluchten zaten vol en de vlucht van Kuala Lumpur aar Christchurch was geboekt dus we moesten wel. Om 09.45 werden we opgepikt uit de lobby van het hotel. Met een miibus zouden we aar Hat Yai reiden en daar moeten overstappen. We hebben eerst een uur door Krabi gereden om iedereen op te pikken en uiteidelijk door naar Hat Yai. Om 16.30 kwamen we in Hat Yai aan waar we 2 uur konden vertoefen. Hier maar een KFC in gedoken zodat die jongens weer wat zouden eten. Om 19.30 weer verder gereden. Na een uur kwamen we bij de Maleisische grens aan alleen stonden we hartstikke vast in de file. Ongeveer 2 uur vast gestaan en toen nog moeten rennen met 2 kinderen (waarvan Tigo eigenlijk lag te slapen) want de grens gaat om 23.00 dicht. Pff wat een gekkenhuis!!! De rit daarna is soepel verlopen. De jongens zijn in slaap gevallen en om 06.15 kwamen we aan in Kuala Lumpur. Daar nog 2 metro's moeten nemen en hehe eindelijk in os B&B in Kuala Lumpur.Lekker gezwommen bij het zwembad en de jongens zijn naar de kapper geweest. De volgende ochtend staat ons een vlucht van 10-11 uur te wachten, snel naar bed dus!!