familiekok.reismee.nl

Naar Nieuw Zeeland!

's Ochtend vroeg worden we afgezet op het treinstation. Vaaf daar kunnen we met de bus naar het vliegveld. Om 08.40 gaat onze vlucht dus we staan om 07.05 netjes op de luchthaven. Inchecken gaat langzaam, maar uiteindelijk is alles ingechecked en staan we klaar om te vliegen. We hoeven gelukkig niet lang te wachten want dat is het lastigst met kinderen. De vlucht gaat vrij makkelijk, ondanks dat ze geen TV schermpjes hebben bij Air Asia. De jongens vermaken zich met auto's en kleurtjes. Om 24.00 NZ tijd landen we. Ook alle bagage hebben we eigenlijk zo te pakken, ouders met jonge kideren krijgen hier voorang wat wel erg lekker is. Ook de hagelslag mag gewoon het land in. Op zich misschien belachelijk in jullie ogen, maar Tigo eet al een dag of 3 niet en wil aar huis. We hopen dat een westerse omgeving met eigen eten hem weer iets beter gemutst krijgt. (wat uiteindelijk ook werkt!). Om 01.15 ploffen we neer in de hotelkamer. Pff wat een dag. Morgen gaan we de auto ophalen, maar snel slapen dus. (al gaat dat lastig met 5 uur tijdsverschil)