Mount Cook
Vanuit Fairlie zijn we doorgereden naar Mount Cook. Daar aangekomen hebben we ons laten informeren over de wandelingen die er waren. De mooiste was een wandeling van 3 uur. Deze hebben we dan ook maar uitgekozen en dat was een goede beslissing! Een prachtige wandeling, over twee hangbruggen gelopen en toen kwamen we uit bij de Mount Cook. Wat een gaaf gezicht zeg, deze bergtop voor ons die 3900 meter hoog is. Om ons heen een meertje waar het ijs nog oplag en de toppen zijn nog besneeuwd. En dat terwijl het een graad of 25 was. Echt helemaal super. Ook de kids hebben de wandeling aardig doorstaan, we hebben ze op de terugweg af en toe getild, maar met na 4 uur hebben we de wandeling volbracht.
We zijn bij Mount Cook blijven slapen en hebben in de ochtend een mooie wandeling langs het prachtige blauwe meer gemaakt. Lake Tekapo is een schitterend meer, voor als ik de foto's weer eens niet geupload krijgen en googlen ..
In de duinen zagen we nog konijnen lopen, waarop Tigo op zoek ging naar labels (een konijn is Tigo zijn slaapknuffel, Iwan heeft een Label een knuffeldoekje). Deze hebben we helaas niet gevonden.
Bij het meer kreeg ik ook de sms binnen dat mijn team gelijk heeft gespeeld, hoe kan dat nou meiden?? We hadden een afspraak he! Als ik terug kom staan we nog steeds eerste!
Hai Kokkies, wat heerlijk al die natuur, wandelingen en indrukken en wat een prachtige foto's en de jongens zien er gelukkig en gezond uit dus die zijn er ook al helemaal ingesligerd in het reizen zo te zien, fijn hoor. Blijf genieten, doen wij hier ook, half Nederland heeft last van schaatskoorts en daar doe ik vrolijk aan mee! Lieve groet uit mooi Amsterdam waar, echt waar, op de grachten en recht voor mijn deur gewoon geschaatst wordt!!!