familiekok.reismee.nl

Thailand

De reis naar Bangkok is goed verlopen. Tigo viel na 3 uur in slaap, maar Iwan is dapper de hele reis wakker gebleven. Eenmaal in Bangkok werd al snel duidelijk dat verder reizen lastig zou worden. Het is chinees nieuwjaar en dat is een van de belangrijkste feesten in Thailand. De eerste vlucht naar Surat Thani zijn we ook blijven staan. Daardoor moesten we 7 uur in Bangkok doorbrengen. Onze bagage hebben we bij een depot achter gelaten en we zijn de stad maar ingegaan. 30 graden, het tijdsverschil en het slaapgebrek begon aardig zijn tol de eisen. De jongens hebben om de beurt in de buggy geslapen maar wij waren wel helemaal kapot. Gelukkig lukte het de 2e vlucht wel om mee te komen. Rond 20.00 ploften we eindelijk neer in een hotel kamer in Surat Thani. De volgende ochtend zijn we met de bus (ongeveer 2 uur rijden) naar Krabi gegaan. Vanuit daaar weer met een taxi naar Ao Nang en daar zitten we nu al 2 nachten. De jongens vermaken zich met het strand en het zwembad en wij laten ons lekker masseren en genieten van de Thaise kookkunsten. Morgen gaan we een dagje naar een andere baai, om dan vrijdag naar Kuala Lumpur te gaan met de bus. Elke 5 meter worden de jongens op de foto gezet, ze zijn een echte bezienswaardigheid.

Tigo leert elke Thai die het wil weten hoe je een pizzapunt maak (zo doe je dat dus jommens) en Iwan vindt het hilarisch dat iedereen hier Matthijs (net als in zijn klas) spreekt.

We vermaken ons nog super in Azie, maar kijken ook heel erg uit naar Nieuw Zeeland.

Het blijft onwerkelijk dat we zo lang op vakantie zijn!

Voor nu de groeten uit warm Krabi!

familie de Brouwer

We zien het helemaal voor ons, die twee blonde Hollandse cassanova's op het strand. Als een vis in het water natuurlijk. Lekker dat jullie een beetje .hebben kunnen bijtanken na de reis. Veel plezier en goede reis naar Kuala Lumpur. Hoe smaakt de thaise wijn? ;-)

gea

ik zie het voor me, 30 graden bekaf en dan rondsjouwen met 2 kids. Gelukkig duurde dat niet te lang voor jullie en kon je extra geniet van de luxe. Er zijn zo te horen heel wat foto's in omloop van de blonde mannen, leuk hoor. Geniet lekker en goed te lezen dat het jullie goed gaat

Ramon

Klinkt lekker luitjes! Geniet ervan en tank even lekker bij voordat Nieuw Zeeland op het programma staan. Ik weet het, met mate deze vakantie, maar neem lekker een borrel van me (maak hem niet te sterk). Groeten Ramon, Monique en de kids

Martijn Oosterom

This thread is worthless without pics!! ;)

Priscilla

Geniet ervan meid.

Ron Tragter

Klink goed.... helemaal nu wij de schaatsen kunnen opzoeken en de sneeuwschuivers op pad gaan. (om die ene centimeter sneeuw weg te halen) maar eh... klopt het dat er nog weinig foto's te zien zijn? Ik kan ze in ieder geval nog niet vinden. Je KLM mail gaat deze week "on hold". Lekker rustig voor als je terugkomt. Geniet er maar van!